Αποφρακτικά για βόθρο, φρεάτια και αποχετεύσεις Χαλάνδρι

Η αποφρακτική εταιρία Στάμος, δραστηριοποιείται στο χώρο των αποφράξεων τουλάχιστον 20 χρόνια, πραγματοποιώντας εγγυημένα και με σίγουρη επιτυχία όλες τις υπηρεσίες που προσφέρει. Χρειάζεστε άμεσα ένα συνεργείο με αποφρακτικά για βόθρο, φρεάτια και αποχετεύσεις Χαλάνδρι; Βρίσκεστε στο σωστό μέρος! Αναλαμβάνουμε οποιαδήποτε περίπτωση απόφραξης χρειαστεί στο Χαλάνδρι. Επικοινωνήστε άμεσα μαζί μας και κάποιος από το προσωπικό μας θα αναλάβει το πρόβλημά σας.

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ

Αποφρακτικά για βόθρο, φρεάτια και αποχετεύσεις Χαλάνδρι |
5 συμβουλές για να αποφύγετε το βούλωμα της αποχέτευσής σας

1. Να προσέχετε τι ρίχνετε στην αποχέτευσή σας

Ένας τρόπος για να αποφύγετε όσο το δυνατόν περισσότερα αποχετευτικά προβλήματα γίνεται, είναι να μην πετάτε χαρτιά, φαγητά, υγρά μαντηλάκια ή οτιδήποτε άλλο μπορεί να βουλώσει την αποχέτευσή σας.

2. Κάντε προληπτικό έλεγχο της αποχέτευσής σας

Μπορείτε μια φορά το χρόνο, να ανοίγετε το καπάκι της αποχέτευσής σας, έτσι ώστε να πραγματοποιήσετε μια οπτική επιθεώρηση. Εάν δεν θέλετε να μπείτε σε αυτή τη διαδικασία ή δεν είστε σίγουροι για το τι συμβαίνει με την αποχέτευσή σας, βρισκόμαστε πάντα στη διάθεσή σας για να πραγματοποιήσουμε άμεσο έλεγχο της αποχέτευσής σας, με ειδική κάμερα.

3. Να είστε προληπτικοί με τη χρήση του νερού

Εάν θέλετε να παρατείνετε τη διάρκεια ζωής του αποχετευτικού σας συστήματος, μειώστε τη χρήση οικιακού νερού. Όσο λιγότερο νερό χρησιμοποιείτε, τόσο λιγότερα απόβλητα διαρρέουν το αποχετευτικό σας σύστημα.

4. Προσοχή στη φύτευση δέντρων

Ένα βασικό κριτήριο για τη μακροχρόνια και ομαλή λειτουργία του αποχετευτικού συστήματος, είναι η αποφυγή φύτευσης δέντρων κοντά στην περιοχή της αποχέτευσής σας. Μπορείτε να δείτε παρακάτω τι προβλήματα μπορεί να προκαλέσει στο αποχετευτικό σας σύστημα ένα δέντρο σε βάθος χρόνου.

Πρόβλημα στο δίκτυο αποχέτευσης από ρίζες δέντρων

5. Μην αγνοείτε τα σημάδια που εμφανίζονται

Δεν είναι λίγες οι περιπτώσεις αμέλειας των προβλημάτων της αποχέτευσης. Τα σημάδια που μας δίνει ένα βουλωμένο αποχετευτικό σύστημα είναι ποικίλα και χρειάζονται ιδιαίτερη προσοχή. Για παράδειγμα, εάν αντιμετωπίζετε αργή αποστράγγιση, δυσοσμία, ήχους από τους σωλήνες, τότε θα χρειαστεί να επικοινωνήσετε άμεσα μαζί μας, για να ελέγξουμε και να διορθώσουμε το πρόβλημα της αποχέτευσής σας.

Αποφρακτικά για βόθρο, φρεάτια και αποχετεύσεις Χαλάνδρι | Χρειάζομαι άμεσα ένα έμπειρο συνεργείο αποφράξεων

Στην Αποφράξεις Στάμος, εργαζόμαστε με τον κατάλληλο επαγγελματισμό, με στόχο τη βέλτιστη δυνατή λύση για τα αποχετευτικά προβλήματα των πελατών μας. Το προσωπικό μας, είναι κατάλληλα εκπαιδευμένο, έτσι ώστε, να βρίσκεται σε θέση να αναλάβει ακόμη και την πιο περίπλοκη περίπτωση απόφραξης. Εξυπηρετούμε όλη την Αττική, με επίσκεψη αυθημερόν. 
Παρακάτω μπορείτε να δείτε όλες τις υπηρεσίες μας:

✔️ Αποφράξεις φρεατίων και αγωγών
✔️ Εξωτερικό καθαρισμό κτιρίων
✔️ Επισκευή αποχετευτικών δικτύων
✔️ Άντληση υδάτων
✔️ Έλεγχο αποχετεύσεων με κάμερα

Επισκεφθείτε τη σελίδα μας στο Facebook και μείνετε ενήμεροι για όλες τις υπηρεσίες και τις λοιπές δραστηριότητες που προσφέρουμε.

Μη διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας για οποιαδήποτε απορία ή ανάγκη διευκρίνησης. Παραμένουμε στη διάθεση σας όλο το 24ωρο και θα χαρούμε να έρθουμε στο χώρο σας αυθημερόν.

 

Βοήθησε και εσύ την εταιρεία ΑΠΟΦΡΑΞΕΙΣ ΣΤΑΜΟΣ να βρίσκεται ακόμα πιο κοντά σου για άμεση εξυπηρέτηση κάνοντας Like στη σελίδα μας!

Νίκος Στάμος

Στόχος της επιχείρησής μας είναι οι αποφράξεις με επαγγελματικό και άμεσο τρόπο καθώς και οι αντλήσεις υδάτων , η επισκευή αποχετεύσεων, ο έλεγχος αποχετεύσεων και δικτύων με κάμερα. Οι αποφράξεις αποτελούν την ειδικότητά μας. Καλέστε μας τώρα για να δώσουμε λύση σε οποιοδήποτε πρόβλημα αντιμετωπίζετε!