Συντήρηση Αποχετευτικού Δικτύου Αγία Παρασκευή

Η Τακτική Συντήρηση Αποχετευτικού Δικτύου Αγία Παρασκευή, αποτελεί την καλύτερη δυνατή λύση για την εξασφάλιση της ομαλής λειτουργίας του. Η εξάμηνη συντήρηση του αποχετευτικού δικτύου, πραγματοποιείται από το ειδικά εκπαιδευμένο προσωπικό μας, το οποίο μπορεί να χρησιμοποιήσει τον εξειδικευμένο εξοπλισμό μας. Σε περίπτωση που αναλάβουμε την συντήρηση αποχετευτικού δικτύου ανά έξι μήνες, εξασφαλίζετε τη ΔΩΡΕΑΝ επισκευή οποιουδήποτε αποχετευτικού προβλήματος προκύψει πριν την προγραμματισμένη μας επίσκεψη.

ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ   ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ

Συντήρηση Αποχετευτικού Δικτύου Αγία Παρασκευή | Σημάδια φθοράς

Για να υπάρξει σωστή διαχείριση λυμάτων και ομβρίων, χρειάζεται ένα λειτουργικό αποχετευτικό δίκτυο. Οι κακοτεχνίες, η λανθασμένη χρήση αλλά και οι κλιματολογικές συνθήκες, μπορούν να εμποδίσουν την σωστή και ομαλή λειτουργία του αποχετευτικού δικτύου σας. Πιο αναλυτικά μπορεί να οφείλονται σε:

Υγιεινή και μπάνιο

❌ Οι τρίχες μπορούν να συσσωρευτούν με τον καιρό, δημιουργώντας αργή αποστράγγιση, ακόμα και ολική φραγή της αποχέτευσής σας. Σε αυτή την περίπτωση, πρέπει να προστατεύσουμε εμείς την αποχέτευσή μας.
❌ Τα υγρά μαντιλάκια ή τα χαρτιά στις λεκάνες των σπιτιών μας, είναι ένα πολύ σύνηθες φαινόμενο. Αυτό όμως, μπορεί να οδηγήσει σε πολύ σοβαρές επιπλοκές του αποχετευτικού συστήματος, καθώς είναι δύσκολο να διασπαστούν και να καταστραφούν από μόνα τους.
❌ Οι βρεφικές πάνες ενέχουν μεγάλο κίνδυνο για το αποχετευτικό δίκτυο επειδή δεν διασπώνται και περιέχουν ίνες, οι οποίες μπορούν να φράξουν την αποχέτευσή σας.
❌ Αντικείμενα τα οποία μπορούν να εισέρθουν με οποιονδήποτε τρόπο στην αποχέτευση, πρέπει να να αποφευχθούν όσο το δυνατόν περισσότερο γίνεται.

Τροφές και λίπος

🍴Το λάδι και το λίπος, είναι δύο επικίνδυνοι εχθροί των υδραυλικών εγκαταστάσεων. Σε περίπτωση που συσσωρευτεί μεγάλη ποσότητα λαδιού η λίπους στις σωληνώσεις, υπάρχει μεγάλη πιθανότητα βουλώματος.
🍴 Τα υπολείμματα τροφίμων θα πρέπει να τοποθετούνται στα σκουπίδια και όχι μέσα στο νεροχύτη. Το αποχετευτικό δίκτυο δεν σχεδιάστηκε για τη ροή τροφίμων, αλλά υγρών.
🍴 Συνδυασμοί υλικών από τρόφιμα, μπορούν να δημιουργήσουν μια μεγάλη μάζα στις σωληνώσεις, η οποία δημιουργεί αργή αποστράγγιση ή στη χειρότερη περίπτωση να επιστρέψει το νερό και τα λύματα στο εσωτερικό του σπιτιού.

 

Μπορεί να γίνει κάποιος έλεγχος της αποχέτευσής μου στην Αγια Παρασκευη;

Η εταιρεία μας, διαθέτει ειδική κάμερα υψηλής ποιότητας, η οποία μπορεί να μας βοηθήσει να εντοπίσουμε με μεγάλη λεπτομέρεια, το πρόβλημα που έχει προκύψει. Πιο συγκεκριμένα, εισέρχεται ένα καλώδιο μέσα στην αποχέτευση, με μια κάμερα στην απόληξή του. Η κάμερα αυτή μεταδίδει σε απευθείας μετάδοση την εικόνα που καταγράφει, στην οθόνη των τεχνικών μας. Με αυτό τον τρόπο πραγματοποιείται ένας ολοκληρωμένος έλεγχος αποχέτευσης, χωρίς περιττά σκαψίματα και χρόνο.

Επισκεφτείτε τη σελίδα μας στο Facebook και μείνετε ενήμεροι για όλες τις τελευταίες προσφορές στις υπηρεσίες και τις λοιπές δραστηριότητες που προσφέρουμε.

Μη διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας για οποιαδήποτε απορία ή ανάγκη διευκρίνησης. Αναλαμβάνουμε τον εξωτερικό καθαρισμός πάσης φύσης επιφάνειας ή εγκατάστασης και θα χαρούμε να έρθουμε στο χώρο σας.

 

Βοήθησε και εσύ την εταιρεία ΑΠΟΦΡΑΞΕΙΣ ΣΤΑΜΟΣ να βρίσκεται ακόμα πιο κοντά σου για άμεση εξυπηρέτηση κάνοντας Like στη σελίδα μας!

Νίκος Στάμος

Στόχος της επιχείρησής μας είναι οι αποφράξεις με επαγγελματικό και άμεσο τρόπο καθώς και οι αντλήσεις υδάτων , η επισκευή αποχετεύσεων, ο έλεγχος αποχετεύσεων και δικτύων με κάμερα. Οι αποφράξεις αποτελούν την ειδικότητά μας. Καλέστε μας τώρα για να δώσουμε λύση σε οποιοδήποτε πρόβλημα αντιμετωπίζετε!