Αποφράξεις στο Κορωπί

Καλέστε μας για αποφράξεις στο Κορωπί

Η απόφραξη, κρίνεται απαραίτητη σε περιπτώσεις βουλώματος σε οικίες, σε εταιρίες και γενικώς σε κτίσματα που διαθέτουν αποχέτευση. Η κακή διαχείριση της αποχέτευσης, αποτελεί μόνιμη κατάσταση σε πολλά σπίτια, ενώ αναγκάζει τους κατοίκους να αντιμετωπίσουν το πρόβλημα της δυσοσμίας. Στην εταιρεία μας οι αποφράξεις στο Κορωπί αποτελούν μια παρεχόμενη υπηρεσία, η οποία διεξάγεται άμεσα και εγγυημένα. Είμαστε διαθέσιμοι όλο το 24ωρο, ενώ το έμπειρο προσωπικό μας μπορεί να σας επισκεφθεί αυθημερόν.

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ   ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ

Η εταιρία μας, διεξάγει και:

🛠️ Αποφράξεις φρεατίων και αγωγών τιμές
🛠️ Εξωτερικό καθαρισμό κτιρίων τιμές
🛠️ Επισκευή αποχετευτικών δικτύων τιμές
🛠️ Άντληση υδάτων τιμές
🛠️ Έλεγχο αποχετεύσεων με κάμερα τιμές

Πως θα καταλάβω ότι χρειάζομαι απόφραξη;

Μια προβληματική και μη λειτουργική αποχέτευση, αντιλαμβάνεται εύκολα από τους ανθρώπους που είναι στο κτίσμα ή μένουν εκεί. Η αργή αποστράγγιση του νερού, η δυσοσμία, η υγρασία σε τοίχους, οι πολλές υπερχειλίσεις φρεατίων, είναι σημάδια μιας μη λειτουργικής αποχέτευσης η οποία χρειάζεται άμεση απόφραξη. Εάν αντιμετωπίζετε κάποιο από τα παραπάνω προβλήματα, μη διστάσετε να μας καλέσετε για να αναλάβουμε την άμεση αποκατάσταση του προβλήματος.

Άμεσες αποφράξεις στο Κορωπί

Άμεσες αποφράξεις στο Κορωπί

Μπορώ να αποφύγω τα προβλήματα και την κακοσμία της αποχέτευσής μου;

Υπάρχουν κάποιοι τρόποι, με τους οποίους μπορείτε να επιτύχετε την αποφυγή προβλημάτων στην αποχέτευσή σας. Με αυτό τον τρόπο, μπορείτε να προστατεύσετε την αποχέτευσή σας και να συμβάλετε θετικά στην ομαλή λειτουργία ολόκληρου του αποχετευτικού δικτύου.
Δείτε μερικούς τρόπους προστασίας της αποχέτευσής σας:

➡️ Αποφύγετε να πετάτε χαρτιά ή μικροαντικείμενα στο μπάνιο σας
➡️ Μην πετάτε φαγητό, αποφάγια και λάδια στον νεροχύτη σας Τοποθετήστε προστατευτικά φίλτρα στις εισόδους των σιφονιών
➡️ Αδειάστε 2 κατσαρόλες με βραστό νερό μια φορά την εβδομάδα, για να αποφύγετε τη συσσώρευση λίπους και λυμάτων

Επισκεφτείτε τη σελίδα μας στο Facebook και μείνετε ενήμεροι σχετικά με τις υπηρεσίες μας και τις παροχές μας.

Μη διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας για τιμές, οποιαδήποτε απορία ή ανάγκη διευκρίνησης. Αναλαμβάνουμε τον εξωτερικό καθαρισμός πάσης φύσης επιφάνειας ή εγκατάστασης σε όλη την Αττική.

 

Βοήθησε και εσύ την εταιρεία ΑΠΟΦΡΑΞΕΙΣ ΣΤΑΜΟΣ να βρίσκεται ακόμα πιο κοντά σου για άμεση εξυπηρέτηση κάνοντας Like στη σελίδα μας!

Νίκος Στάμος

Στόχος της επιχείρησής μας είναι οι αποφράξεις με επαγγελματικό και άμεσο τρόπο καθώς και οι αντλήσεις υδάτων , η επισκευή αποχετεύσεων, ο έλεγχος αποχετεύσεων και δικτύων με κάμερα. Οι αποφράξεις αποτελούν την ειδικότητά μας. Καλέστε μας τώρα για να δώσουμε λύση σε οποιοδήποτε πρόβλημα αντιμετωπίζετε!