Αποφράξεις στην Πεντέλη

Η εταιρία μας, αναλαμβάνει παντός τύπου αποφράξεις στην Πεντέλη. κύριο μέλημα μας, η άμεση εξυπηρέτηση σας στα αποχετευτικά ζητήματα που σας απασχολούν. Το έμπειρο συνεργείο μας, σας επισκέπτεται αυθημερόν, αναλαμβάνοντας την άμεση αποκατάσταση του αποχετευτικού σας προβλήματος. Είμαστε διαθέσιμοι όλο το 24ωρο, όλες τις ημέρες του χρόνου, επικοινωνήστε μαζί μας, οποιαδήποτε στιγμή χρειαστεί.

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ

Γιατί να επιλέξετε εμάς; – Αποφράξεις στην Πεντέλη

Τι μπορώ να κάνω για να μειώσω τις πιθανότητες βουλώματος της αποχέτευσης μου;

Υπάρχουν πολλοί τρόποι με τους οποίους μπορείτε να μειώσετε τις πιθανότητες βουλώματος της αποχέτευσης σας. Παρακάτω μπορείτε να δείτε μερικούς και να τους εντάξετε και εσείς στην καθημερινότητα σας:

No.1

Αποφύγετε τη ρίψη οποιουδήποτε αντικειμένου στην αποχέτευση σας. Μικροαντικείμενα, χαρτιά και οτιδήποτε άλλο μπορεί να φράξει την αποχέτευση σας. Ακόμη προσέξτε τα υπολείμματα φαγητού και το μαγειρικό λίπος, είναι απαραίτητο να τοποθετήσετε μικρά φίλτρα στα σιφώνια, έτσι μπορείτε να εξασφαλίσετε την αποφυγή ρίψης φαγητού στην αποχέτευση.

No.2

Μην πετάτε τρίχες στην αποχέτευση. Αποτελούν ένα από τα πιο δύσκολα υλικά, τα οποία φράζουν την αποχέτευση και δύσκολα διασπώνται. Ακόμη, σε περίπτωση που έχετε κάποιο κατοικίδιο και χρειαστεί να χρησιμοποιήσετε το ντους, μπορείτε να τοποθετήσετε μια μικρή πετσέτα στο σιφόνι έτσι ώστε να φιλτράρει το νερό και να κρατάει τις τρίχες στην πετσέτα.

No.3

Μπορείτε ανά τακτά χρονικά διαστήματα, να ρίχνετε στην αποχέτευση σας, 2 κατσαρόλες βραστού νερού. Με αυτό τον τρόπο μπορεί να φύγουν κάποια υλικά που μπαίνουν εμπόδιο στην λειτουργία της αποχέτευσης σας.

3 Συμβουλές Αποφυγής προβλήματος Αποχέτευσης – Αποφράξεις στην Πεντέλη

Το κατάλληλο συνεργείο για αποφράξεις στην Πεντέλη

Η εταιρία μας, διαθέτει 20 χρόνια εμπειρίας στο χώρο των αποφράξεων. Παράλληλα το έμπειρο προσωπικό μας, διαθέτει τις κατάλληλες γνώσεις, δεξιοτεχνία και επαγγελματισμό, αναλαμβάνοντας οποιαδήποτε περίπτωση απόφραξης χρειαστεί. Παρακάτω μπορείτε να βρείτε όλες τις υπηρεσίες μας:

ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ

Επισκεφτείτε τη σελίδα μας στο Facebook και μείνετε ενήμεροι σχετικά με τις υπηρεσίες μας και τις παροχές μας.

Μη διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας για τιμές, οποιαδήποτε απορία ή ανάγκη διευκρίνησης. Αναλαμβάνουμε τον εξωτερικό καθαρισμός πάσης φύσης επιφάνειας ή εγκατάστασης σε όλη την Αττική.

 

Βοήθησε και εσύ την εταιρεία ΑΠΟΦΡΑΞΕΙΣ ΣΤΑΜΟΣ να βρίσκεται ακόμα πιο κοντά σου για άμεση εξυπηρέτηση κάνοντας Like στη σελίδα μας!

Νίκος Στάμος

Στόχος της επιχείρησής μας είναι οι αποφράξεις με επαγγελματικό και άμεσο τρόπο καθώς και οι αντλήσεις υδάτων , η επισκευή αποχετεύσεων, ο έλεγχος αποχετεύσεων και δικτύων με κάμερα. Οι αποφράξεις αποτελούν την ειδικότητά μας. Καλέστε μας τώρα για να δώσουμε λύση σε οποιοδήποτε πρόβλημα αντιμετωπίζετε!