Οι αποφράξεις Στάμος αποτελούν τη σίγουρη λύση στο χώρο των αποφράξεων καθώς τα τελευταία 20 χρόνια έχουν αναπτύξει την απαραίτητη εμπειρία και δεξιοτεχνία στον τομέα των αποφράξεων. Αναλαμβάνουμε επίσης τον πλήρη και επαγγελματικό εξωτερικό καθαρισμό κτιρίων.

εξωτερικό καθαρισμό κτιρίων – αποφράξεις στάμος

Με τον εξωτερικό καθαρισμό κτιρίων σας παρέχουμε:

1. Μηχανικό πλύσιμο δαπέδων
2. Καθαρισμό μοκετών
3. Καθαρισμό αεραγωγών κλιματισμού
4. Γενικό καθαρισμό χώρων
5. Καθαρισμό υαλοπινάκων
6. Καθαρισμό εξωτερικών χώρων

Ο εξωτερικός καθαρισμός θα δώσει διαφορετική όψη στην εταιρία ή την προσωπική σας εγκατάσταση καθιστώντας την ακόμα πιο ελκυστική ευπρόσιτη. Μη διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας για οποιαδήποτε απορία ή ανάγκη διευκρίνησης. Αναλαμβάνουμε τον εξωτερικό καθαρισμός πάσης φύσης επιφάνειας ή εγκατάστασης και θα χαρούμε να έρθουμε στο χώρο σας.

Μην ταλαιπωρείστε άλλο και καλέστε τους ειδικούς!

Τηλεφωνείστε μας τώρα για οποιαδήποτε απορία μπορεί να έχετε ή οποιοδήποτε πρόβλημα αντιμετωπίζετε σχετικά με αποφράξεις στο Χαλάνδρι.
Τηλέφωνο Επικοινωνίας: 6932733373, 2102029304, 2106543433, 2106820914

Κάντε Like στη σελίδα μας στο Facebook

Η εταιρεία αποφράξεις Στάμος εξειδικεύεται στις αποφράξεις στο Χαλάνδρι. Πέρα από την περιοχή του Χαλανδρίου εξυπηρετούμε και ολόκληρη την περιοχή της Αττικής. Λύνουμε ότι προβλήματα μπορεί να αντιμετωπίσετε σχετικά με αποχετεύσεις, αποφράξεις, άντληση υδάτων, έλεγχο αποχετευτικών δικτύων με κάμερα καθώς και επίσκευή αυτών σε περίπτωση βλάβης.

Το έμπειρο προσωπικό μας σας εξυπηρετεί όλο το 24ώρο. Δίνουμε άμεσες λύσεις σε όλα τα προβλήματα που αντιμετωπίζετεσχετικά με αποφράξεις στο Χαλάνδρι. Με πολυετή πείρα από αποφράξεις στο Χαλάνδρι αλλά και με την επιστημονική κατάρτιση που έχουμε, ανταποκρινόμαστε άμεσα στο πρόβλημα σας. Δίνουμε άμεσες, αξιόπιστες αλλά και επαγγελματικές λύσεις. Είτε αντιμετωπίζετε πρόβλημα από πλημμύρα, είτε από βουλωμένες σωληνώσεις, είτε από κάποιο άλλο πρόβλημα. Ακόμα διαθέτουμε τον απαραίτητο εξοπλισμό με τελευταίας τεχνολογίας μηχανήματα και εγγυόμαστε την λύση του προβλήματός σας.

Ερχομαστε στο χωρο σας, γρηγορα και αποτελεσματικα, με τον πιο συγχρονο εξοπλισμο και το εμπειρο προσωπικο μας, διασφαλιζοντας σας εγγυημενη εξυπηρετηση για ολες τις εργασιες μας απο αποφράξεις μέχρι συντηρήσεις αποχετευτικών δικτύων.

Aπευθυνόμαστε σε όλους τους κλάδους, όπως:

  • οικίες
  • πολυκατοικίες
  • δήμους
  • νοσοκομεία
  • εργοστάσια
  • ξενοδοχειακές εγκαταστάσεις
  • βενζινάδικα

 

Βοήθησε και εσύ την εταιρεία ΑΠΟΦΡΑΞΕΙΣ ΣΤΑΜΟΣ να βρίσκεται ακόμα πιο κοντά σου για άμεση εξυπηρέτηση κάνοντας Like στη σελίδα μας!

Νίκος Στάμος

Στόχος της επιχείρησής μας είναι οι αποφράξεις με επαγγελματικό και άμεσο τρόπο καθώς και οι αντλήσεις υδάτων , η επισκευή αποχετεύσεων, ο έλεγχος αποχετεύσεων και δικτύων με κάμερα. Οι αποφράξεις αποτελούν την ειδικότητά μας. Καλέστε μας τώρα για να δώσουμε λύση σε οποιοδήποτε πρόβλημα αντιμετωπίζετε!