Η εταιρία μας, εδώ και 20 χρόνια έχει αποκτήσει μεγάλη εμπειρία στη σωστή διαδικασία καθαρισμού στεγανών βόθρων. Ο Καθαρισμός Στεγανών Βόθρων Χαλάνδρι, πραγματοποιείται με ταχύτητα, απόλυτη προσοχή, επαγγελματισμό και χαμηλές τιμές. Εξυπηρετούμε όλη την Αττική και μπορούμε να σας επισκεφθούμε αυθημερόν! Το μόνο που έχετε να κάνετε, είναι να επικοινωνήσετε μαζί μας και κάποιος από το προσωπικό μας θα αναλάβει την περίπτωσή σας.

Καθαρισμός Στεγανών Βόθρων Χαλάνδρι | Ποια είναι τα είδη βόθρων;

Ο Καθαρισμός Στεγανών Βόθρων Χαλάνδρι, είναι μια διαδικασία η οποία πραγματοποιείται αρκετά συχνά. Υπάρχουν δύο είδη βόθρων, οι στεγανοί και οι απορροφητικοί. Οι στεγανοί διαθέτουν τοιχώματα τα οποία είναι εξοπλισμένα με την κατάλληλη στεγανοποίηση, αποτρέποντας να εισέλθουν ή να εξέλθουν υγρά από και προς το χώμα. Από την άλλη, οι απορροφητικοί δεν διαθέτουν καμία στεγανοποίηση, αφήνοντας τα λύματα να απορροφηθούν από το περιβάλλον. Πλέον δεν χρησιμοποιούνται οι απορροφητικοί, λόγω των σοβαρών επιπτώσεων που έχουν τα λύματα προς το περιβάλλον.

Καθαρισμός Στεγανών Βόθρων Χαλάνδρι | Χρειάζομαι καθαρισμό του βόθρου μου;

Τα πιο συχνά φαινόμενα καθαρισμού βόθρων, είναι οι απορροφητικοί βόθροι. Αυτό διότι, σε βάθος χρόνου, χάνεται η απορροφητικότητά του από το χώμα, με αποτέλεσμα να υπάρχει μια αδιαπέραστη στρώση (Το πουρί). Αυτό δημιουργείται από τα λίπη, από την κουζίνα και το μπάνιο. Το πουρί είναι τόσο συμπαγές που δεν μπορεί να απορροφηθεί από το χώμα, δημιουργώντας σοβαρό πρόβλημα στη διαχείριση των λυμάτων του βόθρου. Έτσι, εάν αντιμετωπίζετε οποιοδήποτε πρόβλημα με τον απορροφητικό σας βόθρο, καλό θα ήταν να σας επισκεφθούμε άμεσα για πραγματοποιήσουμε έναν ολοκληρωμένο καθαρισμό και απολύμανση του βόθρου σας.

Πως Πραγματοποιείται ο Καθαρισμός Στεγανού Βόθρου;

Για τη σωστή διεξαγωγή καθαρισμού στεγανού βόθρου, χρειάζεται να επιλέξουμε και τα κατάλληλα εργαλεία. Σε περιπτώσεις καθαρισμού στεγανών βόθρων, χρησιμοποιούμε το ειδικό πιεστικό Υδροβολής. Το μηχάνημα αυτό εκτοξεύει με τεράστια ταχύτητα και δύναμη νερό, το οποίο διασπά και καταστρέφει ακόμη και τα πιο επίμονα λύματα. Με τη βοήθεια του εργαλείου αυτού, μπορούμε να διεξάγουμε εύκολα τη διαδικασία καθαρισμού στεγανού βόθρου. Σε περίπτωση που χρειάζεστε καθαρισμό του στεγανού βόθρου σας, μη διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας.

Πρέπει να πραγματοποιηθεί ο καθαρισμός και σε στεγανό βόθρο;

Εφόσον και ο στεγανός βόθρος διαχειρίζεται όλα τα λύματα, κρίνεται αναγκαίος ο καθαρισμός του. Τα λύματα και τα μικρόβια, είναι ο λόγος για τον οποίο χρειάζεται ο ολοκληρωμένος καθαρισμός και η απολύμανση του βόθρου σας, έτσι ώστε να λειτουργεί άρτια, χωρίς μικρόβια και περιττά λύματα. Η εταιρία μας αναλαμβάνει τον καθαρισμό του βόθρου σας, χρησιμοποιώντας τα κατάλληλα μηχανήματα και εργαλεία για την άμεση εκκαθάριση και απολύμανσή του.
Ο καθαρισμός του βόθρου, πρέπει να πραγματοποιείται μόνο από επαγγελματίες για εγγυημένα και σίγουρα αποτελέσματα. Επικοινωνήστε άμεσα μαζί μας και θα σας επισκεφθούμε αυθημερόν!

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ

Επισκεφθείτε τη σελίδα μας στο Facebook και μείνετε ενήμεροι για όλες τις υπηρεσίες και τις λοιπές δραστηριότητες που προσφέρουμε.

Μη διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας για οποιαδήποτε απορία ή ανάγκη διευκρίνησης. Παραμένουμε στη διάθεση σας όλο το 24ωρο και θα χαρούμε να έρθουμε στο χώρο σας αυθημερόν.

 

Βοήθησε και εσύ την εταιρεία ΑΠΟΦΡΑΞΕΙΣ ΣΤΑΜΟΣ να βρίσκεται ακόμα πιο κοντά σου για άμεση εξυπηρέτηση κάνοντας Like στη σελίδα μας!

Νίκος Στάμος

Στόχος της επιχείρησής μας είναι οι αποφράξεις με επαγγελματικό και άμεσο τρόπο καθώς και οι αντλήσεις υδάτων , η επισκευή αποχετεύσεων, ο έλεγχος αποχετεύσεων και δικτύων με κάμερα. Οι αποφράξεις αποτελούν την ειδικότητά μας. Καλέστε μας τώρα για να δώσουμε λύση σε οποιοδήποτε πρόβλημα αντιμετωπίζετε!