Ψάχνετε εγγυημένες αποφράξεις φρεατίων και αγωγών στην Εκάλη; Ειδικευόμαστε σε παντός τύπου αποφράξεις, τα τελευταία 20 χρόνια. Το προσωπικό μας, διαθέτει την κατάλληλη εμπειρία, για να αναλάβει οποιοδήποτε αποχετευτικό ζήτημα σας απασχολεί. Η Αποφράξεις Στάμος, διαθέτει εξοπλισμό τελευταίας τεχνολογίας, επιτυγχάνοντας την αμεσότητα σε όλες τις υπηρεσίες της. Φροντίζουμε, να σας παρέχουμε άμεση απόφραξη φρεατίων και αγωγών, ενώ παράλληλα μεριμνούμε να παραμείνει όσο το δυνατόν πιο καθαρό το αποχετευτικό σας δίκτυο. Τηρούμε όλα τα απαραίτητα μέτρα αντιμετώπισης της πανδημίας, του COVID-19, καθώς απολυμαίνουμε σε καθημερινή βάση όλα τα μηχανήματα και τα εργαλεία μας.

Αποφράξεις Φρεατίων και Αγωγών στην Εκάλη | Πότε χρειάζομαι απόφραξη;

Η καθημερινή διαχείριση λυμάτων του κάθε νοικοκυριού, είναι αδιαμφισβήτητα μεγάλη. Αυτό μπορεί να οδηγήσει σε βλάβες της αποχέτευσης ή του αποχετευτικού σας δικτύου. Παρακάτω θα δούμε 3 σημάδια όπου κρίνεται απαραίτητη η απόφραξη:

1. Δυσάρεστη οσμή 👃

Οι αποχετεύσεις, συνήθως φράζουν λόγω των υπολειμμάτων που παραμένουν κολλημένα. Αυτό το γεγονός, δημιουργεί μια δυσάρεστη μυρωδιά η οποία υποδηλώνει αδιαμφισβήτητα το πρόβλημα στην αποχέτευσή σας.

2. Αργή αποστράγγιση του νερου 💦

Ένα άλλο προφανές σημάδι, βουλωμένης αποχέτευσης, είναι η αργή αποστράγγιση του νερού από τον νεροχύτη, το μπάνιο ή την τουαλέτα σας. Ωστόσο, σε ορισμένες περιπτώσεις, η αργή αποστράγγιση του νερού μπορεί να ευθύνεται σε ένα μόνο εξάρτημα της αποχέτευσής σας.

3. Παράξενοι ήχοι από τους σωλήνες 🔉

Σε κάποιες περιπτώσεις, εκτός από την άσχημη μυρωδιά, μπορεί να παρατηρήσετε και κάποιους παράξενους ήχους να προέρχονται από τους σωλήνες της αποχέτευσής σας. Αυτός ο ήχος, προέρχεται, από τη συσσώρευση του αέρα που παγιδεύεται στους σωλήνες.

Παντός Τύπου Αποφράξεις όλο το 24ωρο!

Αναλαμβάνουμε παντός τύπου Αποφράξεις όλο το 24ωρο όλες τις ημέρες του χρόνου. Παρέχουμε εγγυημένες λύσεις με άμεση επίλυση οποιουδήποτε αποφρακτικού προβλήματος αντιμετωπίζετε. Πιο συγκεκριμένα αναλαμβάνουμε:

▪️ Αποφράξεις Κεντρικών Αγωγών
▪️ Aπoφράξεις Φρεατίων

▪️ Αποφράξεις Λεκάνης
▪️ Αποφράξεις σε Σιφώνια Δαπέδων
▪️ Έλεγχο Αποχετεύσεων με Κάμερα

▪️ Αποφράξεις Μπανιέρας και Νιπτήρα
▪️ Αποφράξεις Νεροχύτη Κουζίνας
▪️ Καθαρισμό Φρεατίων
▪️ Άντληση Υδάτων
▪️ Εξωτερικό Καθαρισμό Κτηρίων

▪️ Καθαρισμό Υδρορροών και Σχαρών, Ομβρίων Υδάτων
▪️ Επισκευή Αποχετευτικών Δικτύων
▪️ Καθαρισμό Στεγανών Βόθρων
▪️ Καθαρισμό Βιολογικών Εγκαταστάσεων
▪️ Καθαρισμό Δεξαμενών και Αντλιοστασίων
 

Αποφράξεις Φρεατίων και Αγωγών στην Εκάλη | 3 tips για να προστατεύσετε το βούλωμα της αποχέτευσης σας

3 Συμβουλές Αποφυγής προβλήματος Αποχέτευσης

1. Τακτικός καθαρισμός της τουαλέτας σας

Η μαγειρική σόδα, το ξύδι, το σαπούνι είναι τα ιδανικά για έναν πλήρη καθαρισμό τουαλέτας. Ο τακτικός καθαρισμός της τουαλέτας σας, θα σας βοηθήσει να εντοπίσετε τυχόν προβλήματα στην αποχέτευση σας διότι θα μπορείτε να προσδιορίσετε τα αίτια του προβλήματος.

2. Αποφύγετε τη ρίψη οπουδήποτε αντικειμένου

Το να πετάτε υλικά και φαγητό στην αποχέτευση σας, λειτουργεί άκρως αρνητικά ως προς την λειτουργικότητα της. Το βούλωμα σε αυτή την περίπτωση θα επέλθει άμεσα και πολύ εύκολα. Διατηρείστε την αποχέτευση σας καθαρή και πλήρως λειτουργική. Μπορείτε να τοποθετήσετε μια μικρή σίτα στο νεροχύτη για τα υπολείμματα τροφής, ενώ μπορείτε να μην επιτρέψετε σε κανένα άλλο πρόσωπο που χρησιμοποιεί την τουαλέτα σας να πετάξει χαρτιά ή οποιαδήποτε άλλα αντικείμενα.

3. Ελέγξτε την αποχέτευση σας άμεσα και τακτικά

Ο τακτικός έλεγχος, κρατάει πάντα την αποχέτευση καθαρή και πλήρως λειτουργική. Αυτό διότι σε περίπτωση που προκύψει οποιαδήποτε συσσώρευση υλικών στην αποχέτευση, δεν προλαβαίνει να γίνει μεγάλο πρόβλημα. Με τον ειδικό έλεγχο που διεξάγουμε μπορούμε να εντοπίσουμε το πρόβλημα και να δώσουμε άμεση λύση. Ακόμη, σε περίπτωση που κάτι δεν πάει καλά μπορείτε να μας καλέσετε για ένα γρήγορο έλεγχο με κάμερα έτσι ώστε να κρίνουμε εάν χρειάζεται απόφραξη ή όχι.

Αποφράξεις Φρεατίων και Αγωγών στην Εκάλη | Πως θα αποφύγω το βούλωμα της αποχέτευσής μου;

Το ειδικά εκπαιδευμένο προσωπικό μας, πραγματοποιεί άμεσο έλεγχο αποχετεύσεων και αποχετευτικών δικτύων με ειδική κάμερα, έτσι ώστε να εντοπίσει πιθανά προβλήματα της αποχέτευσής σας. Αφού πραγματοποιηθεί επιτυχώς ο έλεγχος, τότε το συνεργείο μας μπορεί να κρίνει τη συχνότητα συντήρησης της αποχέτευσής σας, για να αποφύγετε το βούλωμα ή και τις δυσάρεστες μυρωδιές. Η συχνότητα κρίνεται από την κατάσταση στην οποία βρίσκεται η αποχέτευσή σας. Μπορεί να είναι μηνιαία, τρίμηνη, εξάμηνη ή και ετήσια. Εάν θέλετε να αποφύγετε οποιαδήποτε δυσάρεστη κατάσταση, που μπορεί να προκληθεί από το αποχετευτικό σας δίκτυο, τότε επικοινωνήστε άμεσα μαζί μας και το συνεργείο μας θα σας επισκεφθεί αυθημερόν!

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ

Επισκεφθείτε τη σελίδα μας στο Facebook και μείνετε ενήμεροι για όλες τις τελευταίες προσφορές στις υπηρεσίες και τις λύσεις που προσφέρουμε.

Μπορείτε να μάθετε περισσότερες πληροφορίες για την εταιρία μας, τις υπηρεσίες μας, όπως και για το έμπειρο προσωπικό μας.

Σχετικά με εμάς

Μη διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας για οποιαδήποτε απορία ή ανάγκη διευκρίνησης. Αναλαμβάνουμε αποφράξεις και ακόμη τον εξωτερικό καθαρισμό πάσης φύσεως επιφάνειας ή εγκατάστασης, καθαρισμό αποχετεύσεων, επισκευές και συντηρήσεις. Επικοινωνείστε μαζί μας και θα χαρούμε να έρθουμε στο χώρο σας.

 

Βοήθησε και εσύ την εταιρεία ΑΠΟΦΡΑΞΕΙΣ ΣΤΑΜΟΣ να βρίσκεται ακόμα πιο κοντά σου για άμεση εξυπηρέτηση κάνοντας Like στη σελίδα μας!

Νίκος Στάμος

Στόχος της επιχείρησής μας είναι οι αποφράξεις με επαγγελματικό και άμεσο τρόπο καθώς και οι αντλήσεις υδάτων , η επισκευή αποχετεύσεων, ο έλεγχος αποχετεύσεων και δικτύων με κάμερα. Οι αποφράξεις αποτελούν την ειδικότητά μας. Καλέστε μας τώρα για να δώσουμε λύση σε οποιοδήποτε πρόβλημα αντιμετωπίζετε!