Η εταιρία μας Αποφράξεις Στάμος, ειδικεύεται σε παντός τύπου αποφράξεις φρεατίων και αγωγών στην Κηφισιά. Το ειδικά εκπαιδευμένο προσωπικό μας, αναλαμβάνει την άμεση απόφραξη φρεατίων και αγωγών, με εγγυημένα αποτελέσματα. Τηρούμε όλες τις απαραίτητες αποστάσεις, καθώς και τα απαραίτητα μέτρα κατά της πανδημίας COVID-19. Μεριμνούμε, για την άμεση αποκατάσταση και την ομαλή λειτουργία φρεατίων και αγωγών. Αφιερώνουμε όσο χρόνο χρειαστεί, για να πραγματοποιηθεί η σωστή διαδικασία απόφραξης.

Πατήστε ΕΔΩ για να δείτε τι πρέπει να προσέξετε για να αποφύγετε οποιοδήποτε πρόβλημα με την αποχέτευση σας.

Αποφράξεις Φρεατίων και Αγωγών στην Κηφισιά

Το έμπειρο προσωπικό μας, βρίσκεται στη διάθεσή σας, όλο το 24ωρο, ακόμη και τις Κυριακές, τις γιορτές και αργίες. Επικοινωνήστε μαζί μας και άμεσα θα σας επισκεφθούμε, επιλύνοντας το πρόβλημα που αντιμετωπίζετε. Ερχόμαστε στον χώρο σας αυθημερόν, χωρίς καμία αναμονή! Εξυπηρετούμε όλη την Αττική, καθώς και όλες τις περιοχές των Βορείων Προαστίων.
Τηλέφωνα επικοινωνίας: +30 210 2029304, +30 210 6543433+30 210 6820914+30 6932733373

Το κατάλληλο συνεργείο για αποφράξεις φρεατίων και αγωγών στην Κηφισιά

Είμαστε εξοπλισμένοι, με τα πιο σύγχρονα εργαλεία και διαγνωστικά μηχανήματα, για να ανταποκριθούμε σε οποιαδήποτε περίπτωση απόφραξης χρειαστείτε. Το ειδικά εκπαιδευμένο συνεργείο μας, διαθέτει 20ετή εμπειρία και μπορεί να ανταποκριθεί εγγυημένα και σε περιπτώσεις:

ΑΠΟΦΡΑΞΕΩΝ

ΑΝΤΛΗΣΗΣ ΥΔΑΤΩΝ

ΕΛΕΓΧΟΥ ΑΠΟΧΕΤΕΥΣΕΩΝ

ΣΥΝΤΗΡΗΣΗΣ ΑΠΟΧΕΤΕΥΤΙΚΟΥ ΔΙΚΤΥΟΥ

ΣΥΝΤΗΡΗΣΗΣ ΑΠΟΧΕΤΕΥΣΗΣ ΠΟΛΥΚΑΤΟΙΚΙΑΣ

Αναλαμβάνουμε παντός τύπου αποφράξεις και καθαρισμούς όπως:

✅ Αποφράξεις κεντρικών αγωγών
✅ Αποφράξεις λεκάνης
✅ Αποφράξεις σε σιφώνια δαπέδων
✅ Αποφράξεις μπανιέρας και νιπτήρα
✅ Αποφράξεις νεροχύτη κουζίνας
✅ Καθαρισμό φρεατίων
✅ Καθαρισμό υδρορροών και σχαρών, όμβριων υδάτων
✅ Καθαρισμό στεγανών βόθρων
✅ Καθαρισμό βιολογικών εγκαταστάσεων
✅ Καθαρισμό δεξαμενών και αντλιοστασίων

Γιατί να επιλέξετε την εταιρία Αποφράξεις Στάμος;

Η εταιρία μας ειδικεύεται σε περιπτώσεις αποφράξεων φρεατίων και αγωγών. Θα χαρούμε πολύ να σας εξυπηρετήσουμε και να σας προσθέσουμε στο πελατολόγιο μας. Το εξειδικευμένο προσωπικό μας, διαθέτει την απαραίτητη γνώση, εμπειρία και επαγγελματισμό έτσι ώστε διεξάγει μια σωστή διαδικασία, απόφραξης φρεατίων και αγωγών στην Κηφισιά. Ωστόσο, αναλαμβάνουμε οποιοδήποτε άλλο πρόβλημα αντιμετωπίζετε, με την αποχέτευσή σας, έχοντας γνώμονα την άμεση αποκατάσταση του προβλήματος.

Μπορείτε να επικοινωνήσετε μαζί μας έτσι ώστε να μπορέσουμε να σας επισκεφθούμε αυθημερόν!

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ

Επισκεφθείτε τη σελίδα μας στο Facebook και μείνετε ενήμεροι για όλες τις τελευταίες προσφορές στις υπηρεσίες και τις λοιπές δραστηριότητες που προσφέρουμε.

Μη διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας για οποιαδήποτε απορία ή ανάγκη διευκρίνησης. Αναλαμβάνουμε τον εξωτερικό καθαρισμό πάσης φύσεως επιφάνειας ή εγκατάστασης και θα χαρούμε να έρθουμε στο χώρο σας.

 

Βοήθησε και εσύ την εταιρεία ΑΠΟΦΡΑΞΕΙΣ ΣΤΑΜΟΣ να βρίσκεται ακόμα πιο κοντά σου για άμεση εξυπηρέτηση κάνοντας Like στη σελίδα μας!

Νίκος Στάμος

Στόχος της επιχείρησής μας είναι οι αποφράξεις με επαγγελματικό και άμεσο τρόπο καθώς και οι αντλήσεις υδάτων , η επισκευή αποχετεύσεων, ο έλεγχος αποχετεύσεων και δικτύων με κάμερα. Οι αποφράξεις αποτελούν την ειδικότητά μας. Καλέστε μας τώρα για να δώσουμε λύση σε οποιοδήποτε πρόβλημα αντιμετωπίζετε!