Αποφράξεις αγωγών και φρεατίων – Αποφράξεις Στάμος

Αποφράξεις αγωγών και φρεατίων Στάμος

Οι αποφράξεις Στάμος αποτελούν τη σίγουρη λύση στο χώρο των αποφράξεων καθώς και στις απόφράξεις αγωγών και φρεατίων και αγωγών αποχετευτικών δικτύων και πολλές άλλες δραστηριότητες. Τα τελευταία 20 χρόνια έχουμε αναπτύξει ένα την απαραίτητη εμπειρία και δεξιοτεχνία στις αποφράξεις φρεατίων και αγωγών κάθε περίπτωσης.
Ψάχνετε τον ειδικό στις αποφράξεις αγωγών και φρεατίων και αγωγών; Η λύση είναι απλή. Οι αποφράξεις Στάμος αναλαμβάνουν την πλήρη και ταχύτατη εαπόφραξη του φρεατίου ή του αγωγού σας.

Αναλαμβάνουμε παντώς τύπου αποφράξεις αγωών και καθαρισμούς οπως:
  1. αποφράξεις κεντρικών αγωγών.
  2. αποφράξεις λεκάνης.
  3. αποφράξεις σε σιφώνια δαπέδων.
  4. αποφράξεις μπανιέρας και νιπτήρα.
  5. αποφράξεις νεροχύτη κουζίνας.
  6. καθαρισμός φρεατίων.
  7. καθαρισμός υδρορροών και σχαρών,ομβρίων υδάτων.
  8. καθαρισμος στεγανών βόθρων.
  9. καθαρισμός βιολογικών εγκαταστάσεων.
  10. καθαρισμός δεξαμενών και αντλιοστασίων.
Η εταιρία μας επίσης αναλαμβάνει, την συντήρηση των φρεατίων και κεντρικών αγωγών και αποχετεύσεων με τον μήνα, ανα εξάμηνο ή ανα έτος, κατόπιν συνεννόησης και σύμφωνα με τις ανάγκες σας.

Με κάθε συνδρομή σας κάνουμε ΔΩΡΟ απεντόμωση των φρεατίων σας.

Εμπιστευτείτε το έμπειρο και καταξιωμένο προσωπικό μας για

Οι εργασιες γινονται με σκαπτικα μηχανηματα,απο το εμπειρο προσωπικο μας,αμεσα και αποτελεσματικα.

Η εταιρεια μας ”Αποφράξεις Στάμος” εξειδικεύεται στο τομέα των αποχετεύσεων με τα πιο σύγχρονα εργαλεία και διαγνωστικά μηχανήματα για την επισκευή και συντήρηση φρεατίων και αγωγών.

Ερχομαστε στο χωρο σας, γρηγορα και αποτελεσματικα, με τον πιο συγχρονο εξοπλισμο και το εμπειρο προσωπικο μας, διασφαλιζοντας σας εγγυημενη εξυπηρετηση για ολες τις εργασιες μας απο αποφράξεις μέχρι συντηρήσεις αποχετευτικών δικτύων.

Aπευθυνόμαστε σε όλους τους κλάδους, όπως:

  • οικίες
  • πολυκατοικίες
  • δήμους
  • νοσοκομεία
  • εργοστάσια
  • ξενοδοχειακές εγκαταστάσεις
  • βενζινάδικα

 

Οι αποφράξεις Στάμος αποτελούν τη σίγουρη λύση στο χώρο των αποφράξεων με αξιόπιστη επισκευή αποχετευτικών δικτύων και πολλές άλλες δραστηριότητες. Τα τελευταία 20 χρόνια έχουμε αναπτύξει ένα την απαραίτητη εμπειρία και δεξιοτεχνία στον τομέα των αποφράξεων και την επικσευή αποχετευτικών δικτύων.

Επισκευτείτε τη σελίδα μας στο Facebook και μείνετε ενήμεροι για όλες τις τελευταίες προσφορές στις υπηρεσίες και τις λοιπές δραστηριότητες που προσφέρουμε.

Μη διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας για οποιαδήποτε απορία ή ανάγκη διευκρίνησης. Αναλαμβάνουμε τον εξωτερικό καθαρισμός πάσης φύσης επιφάνειας ή εγκατάστασης και θα χαρούμε να έρθουμε στο χώρο σας.

Άμεση εξυπηρέτηση 24ώρες το 24ωρο!