Αποφράξεις Στάμος – έλεγχο αποχετεύσεων με κάμερα

Οι αποφράξεις Στάμος αποτελούν τη σίγουρη λύση στο χώρο των αποφράξεων καθώς και στον έλεγχο αποχετεύσεων με κάμερα. Με εμπειρία που υπερβαίνει τα 20 και πλέον χρόνια έχουμε αναπτύξει ένα την απαραίτητη εμπειρία και δεξιοτεχνία στις αποφράξεις και τον έλεγχο απεχετεύεσεων με κάμερα.

Για ακριβή εντοπισμό του προβλήματος πρέπει να ζητήσετε έλεγχο αποχετεύσεων με κάμερα και δυνατότητα καταγραφής. Η χρήση του κατάλληλου εξοπλισμού είναι απαραίτητη. Οι αποφράξεις Στάμος σας παρέχουν ακριβή έλεγχο αποχετεύσεων με κάμερα χρησιμοποιώντας ειδικές κάμερες που μπορούν να εντοπίσουν το πρόβλημα γρήγορα, εύκολα και κατατοπιστικά. Μια λάθος διάγνωση μπορεί να προκαλέσει ακόμα μεγαλύτερο πρόβλημα γι’ αυτό οι αποφράξεις Στάμος φροντίζουν να διαθέτουν τα τελευταία τεχνολογικά εργαλεία και το εμπειρότερο προσωπικό. Εμπιστευτείτε τον έλεγχο αποχετεύεσεων σας στις αποφράξεις Στάμος και δε θα έχετε κανένα απολύτως πρόβλημα.

Στην εταιρία Αποφράξεις-Στάμος μπορούμε να διαγνώσουμε βλάβες γρήγορα και εύκολα διότι σας προσφέρουμε ελεγχο των αποχετευτικών σας διχτυων με κάμερα,σε όλο το μήκος των σωληνώσεων για να διαπιστώσουμε την κατάστασή τους.

Αναλαμβάνουμε παντώς τύπου αποφράξεις και καθαρισμούς οπως:
 1. αποφράξεις κεντρικών αγωγών.
 2. αποφράξεις λεκάνης.
 3. αποφράξεις σε σιφώνια δαπέδων.
 4. αποφράξεις μπανιέρας και νιπτήρα.
 5. αποφράξεις νεροχύτη κουζίνας.
 6. καθαρισμός φρεατίων.
 7. καθαρισμός υδρορροών και σχαρών,ομβρίων υδάτων.
 8. καθαρισμος στεγανών βόθρων.
 9. καθαρισμός βιολογικών εγκαταστάσεων.
 10. καθαρισμός δεξαμενών και αντλιοστασίων.
Η εταιρία μας επίσης αναλαμβάνει, την συντήρηση των φρεατίων και κεντρικών αγωγών και αποχετεύσεων με τον μήνα, ανα εξάμηνο ή ανα έτος, κατόπιν συνεννόησης και σύμφωνα με τις ανάγκες σας.

Με κάθε συνδρομή σας κάνουμε ΔΩΡΟ απεντόμωση των φρεατίων σας.

Εμπιστευτείτε το έμπειρο και καταξιωμένο προσωπικό μας για

Οι εργασιες γινονται με σκαπτικα μηχανηματα,απο το εμπειρο προσωπικο μας,αμεσα και αποτελεσματικα.

Η εταιρεια μας ”Αποφράξεις Στάμος” εξειδικεύεται στο τομέα των αποχετεύσεων με τα πιο σύγχρονα εργαλεία και διαγνωστικά μηχανήματα για την επισκευή και συντήρηση φρεατίων και αγωγών.

Ερχομαστε στο χωρο σας, γρηγορα και αποτελεσματικα, με τον πιο συγχρονο εξοπλισμο και το εμπειρο προσωπικο μας, διασφαλιζοντας σας εγγυημενη εξυπηρετηση για ολες τις εργασιες μας απο αποφράξεις μέχρι συντηρήσεις αποχετευτικών δικτύων.

Aπευθυνόμαστε σε όλους τους κλάδους, όπως:

 • οικίες
 • πολυκατοικίες
 • δήμους
 • νοσοκομεία
 • εργοστάσια
 • ξενοδοχειακές εγκαταστάσεις
 • βενζινάδικα

 

Οι αποφράξεις Στάμος αποτελούν τη σίγουρη λύση στο χώρο των αποφράξεων με αξιόπιστη επισκευή αποχετευτικών δικτύων και πολλές άλλες δραστηριότητες. Τα τελευταία 20 χρόνια έχουμε αναπτύξει ένα την απαραίτητη εμπειρία και δεξιοτεχνία στον τομέα των αποφράξεων και την επικσευή αποχετευτικών δικτύων.

Επισκευτείτε τη σελίδα μας στο Facebook και μείνετε ενήμεροι για όλες τις τελευταίες προσφορές στις υπηρεσίες και τις λοιπές δραστηριότητες που προσφέρουμε.

Μη διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας για οποιαδήποτε απορία ή ανάγκη διευκρίνησης. Αναλαμβάνουμε τον εξωτερικό καθαρισμός πάσης φύσης επιφάνειας ή εγκατάστασης και θα χαρούμε να έρθουμε στο χώρο σας.

Άμεση εξυπηρέτηση 24ώρες το 24ωρο!

 

Βοήθησε και εσύ την εταιρεία ΑΠΟΦΡΑΞΕΙΣ ΣΤΑΜΟΣ να βρίσκεται ακόμα πιο κοντά σου για άμεση εξυπηρέτηση κάνοντας Like στη σελίδα μας!

Νίκος Στάμος

Νίκος Στάμος

Στόχος της επιχείρησής μας είναι οι αποφράξεις με επαγγελματικό και άμεσο τρόπο καθώς και οι αντλήσεις υδάτων , η επισκευή αποχετεύσεων, ο έλεγχος αποχετεύσεων και δικτύων με κάμερα. Οι αποφράξεις αποτελούν την ειδικότητά μας. Καλέστε μας τώρα για να δώσουμε λύση σε οποιοδήποτε πρόβλημα αντιμετωπίζετε!